martes, 16 de junio de 2009

JORNADES DE LA PENEDESFERA

Ja s’han acabat les segones jornades de la Penedesfera, i l’Ajuntament del Vendrell ha donat una molt bona imatge ja que han estat tot un èxit tant de participació com de continguts, com d’organització personalment opino que aquest tipus d’esdeveniments son molt positius per el nostre municipi i mica en mica anem fent el Vendrell 2.0 o sigui una vil·la encaminada cap al futur i pujant al tren de les noves tecnologies.

Aquestes jornades es van marcar per uns continguts de molt alt nivell tant pel que fa a les ponències com pel que fa al públic assistent, i tot i tenir algun petit ensurt amb les comunicacions van anar prou be. I també cal felicitar a tota la organització que va fer que aquestes jornades es fessin possibles, es va córrer molt , es va suar molt però es va poder donar el nivell esperat.
Fent aquest cop de cap l’Ajuntament del Vendrell representat pel regidor Raül Buira van posar el llisto molt alt i es va impulsar moltíssim aquesta xarxa de blocaires del Penedès.

3 comentarios:

Raül Buira dijo...

Felicitats a tots per l'organització i a tú especialment per fer que tot funcionés perfectament.

Sylvie dijo...

Jo crec que es va notar que tots, en la mesura que sabien ivan poder van contribuir a que sortis bé. Estic contenta d'haver-hi format part.
Petonets!!

Daniel García Peris dijo...

Per qualificar l'esdeveniment com a èxit cal que nosaltres tinguem aquesta sensació però també escoltar que en pensen des de fora de l'organització i... coincideixen! :-)

Enhorabona a tothom i esperem l'any vinent repetir o millorar aquesta excel.lent edició!

 


EL BLOG D'EN JORDI SONET © 2008. Design by: Pocket