viernes, 3 de julio de 2009

Bricomania

Aquests dies hem estat de reformes a Resettecnic, ja casi estem apunt d’acabar , ho hem pintat tot, hi posarem parquet i en fi una decoració una miqueta mes moderna, he deduït una cosa les obres si te les fas tu mateix surten molt mes econòmiques i en els temps que vivim tot estalvi es bo.
Avui dia qui no te parquet a casa seva es per que no vol, jo per uns 200€ aproximadament he posat parquet a Resettecnic i cal dir que queda força be col·locar això es molt fàcil tan sols has de ser una miqueta bo fent puzles i tenir algunes cosetes clares com es el fet de que has de deixar espai per la dilatació de la fusta o que per adjuntar les lamines has de fer-ho posant una lamina enfocada amb l’altre amb un angle de uns 45 graus o ver seguir les guies, tambe cal tenir present de posar unes lones sota el parquet per que es conservi millor.
Pel que fa a les parets hem pintat de blanc, amb una franja vermella, llavors existeixen unes enganxines que simplement es col·loquen a la paret i donen un toc molt modern ( del que se’n arriba a enterar un anant per les botigues de decoració)
En fi encara no esta tot acabat pero espero que avui ho acabem, he de donar les gracies a tot l’equip de Resettecnic que ha treballat molt per que aquest canvi d’imatge es produís, Gerard, Joan,Damià Maria i jo mateix .

2 comentarios:

Unknown dijo...

Ja trigues en penjar les fotos, paio!

Unknown dijo...

Per cert, no és per desanimar a ningú, però ja pots anar amb compte a partir d'ara amb els ordinadors, fonts d'alimentació i d'altres objectes amb aristes metàl·liques, així com amb cafés, Coca-Cola, etc. Són els enemics #1 del parquet. És molt maco, però requereix que es tingui molta cura d'ell. Àpali!

 


EL BLOG D'EN JORDI SONET © 2008. Design by: Pocket